Skip to content →

OneNote op de iPad

Sinds ik een jaar geleden mijn iPad gekocht heb ben ik er flink aantekeningen mee gaan maken. Dat heeft me geen windeieren gelegd. Nu heb ik namelijk altijd, van elk overleg, mijn leesbare aantekeningen bij de hand. Deze aantekeningen hield ik netjes bij in evernote.

De laatste tijd werd evernote met de nieuwe updates erg traag. Zo traag dat het onwerkbaar werd op mijn ipad. Daarom ben ik aan de slag gegaan met Awesome Note. Werk eigenlijk prima. Je kunt nog wat er bij tekenen, fijn.

Deze week kwam echter OneNote van Microsoft beschikbaar voor de iPad. Super, want dat is toch wel het meest handige aantekenprogramma en het staat standaard op de pc´s van mijn werkgever!
Na installatie op mijn ipad wilde echter het synchroniseren niet zo vlotten. Blijkt dat daar meer mensen last van hebben. De oplossing is:

  • Ga op je ipad naar instellingen
  • Klik op de OneNote applicatie in instellingen
  • Kies voor OneNote opnieuw instellen

Voilá, probleem opgelost!

Published in ICT iPad

Comments

Geef een reactie