Skip to content →

Presentatie maken en tonen op de iPad

Wanneer mijn collega’s van College Den Hulster na de meivakantie ook aan de slag gaan met iPads voor het onderwijs is het handig als ze een aantal dingen kunnen op de iPad. Daarom ga ik een aantal korte instructies plaatsen, zo heb ik mij voorgenomen.

De eerste instructie gaat over het werken met presentaties. In een aantal slides heb ik uitgelegd hoe je met QuickOffice powerpoint presentaties kunt maken.

Naast QuickOffcie zijn er natuurlijk ook andere handige presentatie apps. Hieronder twee verwijzingen.

  • Presentation-link, app om pdf bestanden van presentaties eenvoudig te gebruiken om te presenteren. Het is mogelijk om in- en externe links, video’s, afbeeldingen, teksten en slides toe te voegen.
  • MightyMeetings, met deze app kun je presentaties (maar ook andere bestanden) presenteren via een extern scherm of live delen met maximaal 16 andere iOS apparaten tegelijkertijd. Wifi is niet nodig, het kan ook via bluetooth.

 

Published in Aantekeningen ICT iPad

One Comment

  1. […] week geleden beloofde ik met enkele instructies te komen voor de collega’s van College Den Hulster die deze maand […]

Geef een reactie