Skip to content →

Magister op de iPad

In het weekend kreeg ik van collega John Janssen een tip om magister op de iPad te kunnen gebruiken. www.abyty.com Natuurlijk hadden we al de “nexus manier“, maar daar zijn niet alle lezers even tevreden over.

Voor dit alternatief neem ik niet eens de moeite om uit te leggen hoe het werkt. Zo gemakkelijk werkt het! Hieronder een screenshot.

Magister op de iPad via Abyty

 

Published in Aantekeningen ICT iPad Veranderend onderwijs

4 Comments

 1. Chris Chris

  Screenshot, en dan?

 2. Ton Schuitemaker Ton Schuitemaker

  Meneer Peters,

  Als ouder wilde ik magister op mijn Ipad krijgen en zie daar: een oplossing uit de Nexus. Maar toen ik via de link naar de InstallFree Nexus ging, kreeg ik deze mededeling:

  http://www.installfree.com/message

  Kortweg, ze stoppen er mee.
  Gelukkig zag ik dat u al een andere manier had gevonden, maar voor het geval dat er mensen u benaderen over een storing of zo omdat men nog de Nexusmanier hanteren, dan heeft u nu daarop een antwoord.

  Succes met uw werk

 3. albert eysink albert eysink

  Is er nog iets anders dan http://www.abyty.com ? Dit is erg erg traag. Ik heb al een plug in van Silverlight gezocht voor mijn nieuwe I-pad. Niet gevonden, helaas. Ook voor mijn Android tablet heb ik gezocht. Ook niets gevonden. Misschien weet u raad ? Hartelijk dank.

 4. Meneer Peters, mag ik opmerken dat het een beetje onbezonnen overkomt om zomaar trucjes toe te passen om magister werkend te krijgen? Magister krijgt zo wel een magisch tintje 🙂
  Wat hier feitelijk gebeurt is dat u al uw gegevens aan een webserver in Oekraine (abyty.com) toevertrouwt en u alleen (traag)beeldscherminformatie ontvangt. Het is dus de Oekraïense website die inlogt op Magister en niet uzelf. Beseft u dat?

Geef een reactie