Skip to content →

Acht manieren om examens voor te breiden die leerlingen leuk vinden

Zoals we allemaal inmiddels weten, de prestaties van de leerlingen moeten omhoog. Wat we ook weten is dat leerlingen de laatste jaren niet harder zijn gaan werken voor hun prestaties. Maar zijn er dan toch manieren om leerlingen actief te laten oefenen voor hun toetsen en examens? Ja! In dit blog op edudemic staan 8 tips. In dit blog worden de ideeën verder uitgewerkt en zijn er links naar verdere verwijzingen. Hieronder een korte opsomming.

  1. Vocabulair gallerij
  2. Probleem-woord film premiere
  3. Bingo
  4. QR-code speurtocht
  5. Denk-koppel-deel
  6. Speed-dating
  7. Eindexamen Tic-tac-toe
  8. Flashcard controle

Published in Aantekeningen ICT Veranderend onderwijs

Comments

Geef een reactie