Skip to content →

Classcharts

Een tijdje geleden kreeg ik van @Erikbrandsma een mailtje met de vraag om eens naar http://nl.classcharts.com/ te kijken. Classcharts is een website waarop je data-intensieve klassenplattegronden. In deze klassenplattegronden kun je ook het gedrag van leerlingen bijhouden en plattegronden laten samenstellen op basis van kenmerken die je in geeft. Alle registraties die je maakt en je plattegrond kun je als docent delen met je collega’s.

Interessante website. In onze school merk ik dat er best een aantal leerlingen zijn die baat hebben bij duidelijke feedback over hun gedrag gedurende een dag / week of hun gedrag bij een bepaalde docent. Deze website zou daar behulpzaam bij kunnen zijn.

Ik ben benieuwd of er docenten of teams op mijn school zijn die er mee willen gaan werken. Misschien zijn er al docenten die er mee gewerkt hebben en hun ervaringen willen delen… De eerste stap is eenvoudig. De website is gratis te gebruiken!

Published in ICT

Comments

Geef een reactie