Skip to content →

Airplay via KPN experiabox

Vandaag kwamen we (mijn vrouw en ik) een printer tegen bij het Kruidvat. Een HP WiFi printer. Nou waren we al enkele weken aan het kijken voor een nieuwe printer omdat de oude het simpelweg niet meer deed. En daar stond ie dan, een koopje, in de aanbieding, mèt WiFi: de HP 5520.

 

Thuis was alles snel geïnstalleerd, behalve airplay en daar hadden we de printer eigenlijk voor gekocht. Uit de specificaties bleek dat AirPrint wel mogelijk moest zijn met deze printer. Het werkt echter niet. Na kort zoeken op internet kwam de oorzaak boven water. KPN experiabox-en zijn standaard ingesteld om het bonjour-protocol niet te ondersteunen. Gelukkig bood deze link hulp en werkt AirPrint momenteel vlekkeloos!

Published in Aantekeningen ICT iPad

Comments are closed.