Skip to content →

Een week Niekée en Agora… en nu vakantie

Morgen is het vakantie. En dat mag ook wel. Een drukke week ligt achter ons op Niekée. Waarschijnlijk vraag je jezelf dan af: “Wat is dan een drukke week op Niekée?” Nou,… naast het onderwijs met de lessen, instructies, ateliers, wings, Agora challenges, coachgesprekken, mentorlessen, pauzes, MR vergadering en nog veel meer hieronder een weergave van activiteiten die zoals plaatsvinden.

De activiteiten van een week

Maandag kregen we bezoek uit Australië. Tim McNevin wilde graag onze school bezoeken tijdens zijn reis rond de wereld waarin hij in iets meer dan een maand vernieuwende scholen bezocht over de gehele wereld. Zo hebben we deze week nog enkele bezoekers gehad op Niekée. Onderwijsmensen die benieuwd zijn naar wat we op Niekée en Agora doen.

Dinsdagavond organiseerde het ouderpanel van Niekée de inmiddels traditionele nieuwschooljaarsborrel. Het thema was mediawijsheid. Lei Seuren heeft een lezing gegeven over mediawijsheid.

Woensdag vierde Agora “The celebration of the departure” met ca. 300 bezoekers. In dit filmpje op http://www.agoraroermond.nl kun je zien waar deze celebration over ging. ’s Avonds hebben we een informatieavond georganiseerd voor leerlingen die mee willen met de ontdekkingsreis naar Marrakech. Een reis waarin we onze leerlingen ervaringen op willen laten doen in een andere cultuur die ver weg, maar ook dichtbij is. Afgelopen schooljaar zijn de leerlingen hier zeer geïnspireerd van teruggekomen!

Donderdag mochten we wederom diverse bezoekers verwelkomen. Ook hebben we onze teamvergadering gehad inclusief het vieren van een jubileum van een van onze medewerkers.

Vandaag is het vrijdag. We sluiten de week en deze periode af met een braderie. Leerlingen van de derde klas Dienstverlening & Producten hebben deze georganiseerd. En natuurlijk is er vandaag bezoek!

Published in Nieuws

Comments

Geef een reactie