Skip to content →

Bluetooth headset en skype

Nu we allemaal thuis aan het werken zijn vanwege de #Coronacrisis skypen we wat af met onze collega’s. Ik dus ook. Nou heb ik sinds kort een mooie bluetooth headset die ik hier graag voor wilde gebruiken. Fijne geluidskwaliteit, geen draad. Ik zag dat meerdere collega’s daar zo over dachten in alle skype beelden. Nou daar dacht windows 10 anders over…

Dus ben ik op zoek gegaan naar de oplossing. Het kan toch niet zo zijn dat zo’n bluetooth headset bedoeld is om te klinken als R2D2. Na wat zoekwerk uitgekomen op dit forum met dit antwoord [Engels]. En dat antwoord leidde voor mij tot de oplossing. Mijn headset doet het nu super met Skype!


  • Ga rechts onder in de taakbalk naar de luidspreker met de rechter muisknop.
  • Klik op Geluidsinstellingen openen
  • Klik op Geluidsapparaten beheren
  • Bij uitvoerapparaten het Stereo apparaat laten staan. Bij invoerapparaten het AG-audio apparaat laten staan.

Published in Aantekeningen

Comments

Geef een reactie